Luna Park, Coney Island

Idag drog vi till Luna Park, ett tivoli som ligger ute vid Coney Island.
De öppnade i söndags, så vi passade på att åka dit innan vi ska dra hem.
 
Det var iaf riktigt roligt och man blev som ett barn igen. 
Åkte karuseller som jag aldrig trodde jag skulle våga åka. Sen ska ni komma ihåg att karuseller här i USA är snäppet värre än hemma. Alltid något som ska vara extra snabbt, annorlunda, läskigt, större..ja ni fattar.
Vi åkte till exempel en Berg-och dalbana som man skulle ligga ner istället för att sitta upp och därför åker man med huvudet före som självaste Stålmannen. Hahaha skit läskigt men riktigt kul.
 
Sen åkte vi Sling Shot. Det var något av det läskigaste jag gjort.
Det var en rund boll man satt i några linor, typ en blandning mellan uppskjutet och bungy jump ;)
Sjukt äcklig känsla var det men ändå ganska kul!
 
Det var iaf en jättefin dag, soligt och fint. Riktigt härlig vårdag så att säga :)

Mollibolli är här!

Wohooo, Molle har varit här sen i torsdag, alltså har redan en vecka gått.
Vi har det så mysigt så och Molle hon shoppar järnet kan jag lova. Speciellt på Victoria's Secret ;)
 
Men tiden går så fort...på lördag drar hon men vi har redan hunnit med massor.
Shopping i SoHo, Victoria´s Secret TRE gånger, Fifth Avenue, åkt upp i Empire State Building, varit vid och gått över Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnan, Central Park och imorgon Williamsburg och Ground Zero hade vi tänkt och på fredag tänkte vi gå till en Rooftop bar :)
 
Tiden går fort och snart är jag hemma igen ;)

Kyle Hanagami & Tokyo

Denna vecka har varit full av massa klasser som man bara har längtat till, många av favoritlärarna har haft extra klasser & sen har det varit några gästlärare. Några utav dessa var Kyle Hanagami & Tokyo (tog dock Kyle förra veckan också)
 
Kyle Hanagami har verkligen blivit en av mina favoriter, på bara två klasser. Jag gillar att han är jordnära och inte kör på "riktig tung hiphop". Han gjorde koreografier till bland annat Ed Sheeran's - Kiss me och Give me love, där han blandade mjuka och hårda rörelser så det fortfarande var hiphop men med en helt annan känsla och inte bara "yeeah swaaag". Alla steg och rörelser hade verkligen en mening och en tanke bakom sig.
 
Kyle gav mig verkligen ny motivation & inspiration till hiphop, då jag har haft en liten "down period" inom den stilen, (varit extra taggad på contemporary). Jag önskade bara att han kunde stanna kvar i NYC liiite längre så man fick ta fler klasser med han, men tyvärr är han en populär snubbe och ska resa jorden runt och undervisa. (Stalkar på twitter/instagram ofc, haha!) Men jag lovar, det var inte sista gången jag tog klass för han! :)
 
Tokyo's klass var lite speciell.. jag var lite rädd inför denna klassen då man har sett massa videos, (speciellt på Mollee Grey som hoppar och slänger benen åt både höger & vänster, ) och visste inte riktigt vad som väntade en.
Tokyo var väldig "skön snubbe" och pratade extremt mycket. Det gick så långt att jag tänkte "men hallåååå, ska vi dansa någon gång" och kollade på klockan flera gånger. Så det var lite töligt faktiskt, men dansen var faktiskt ganska kul, dock mycket improvisation och mycket ben och hopp, men det är något man behöver träna på så det var faktiskt bra!
Så ja, Tokyo's klass var bra, kul att äntligen få hoppa och kasta upp benen lite & utmanande, men inte "jätte wooow" som jag trodde först. Men Tokyo ska komma tillbaka om två veckor igen så ska ge det en ny chans då också tänkte jag :)
 Här är en liten video på Kyle Hanagami, (vi gjorde inte denna koreografin dock)
 

Kricket och Rosen på besök :)

I lördags åkte Kristin och Johanna hem efter att ha varit här i en vecka.
Tiden går alltid fort, men just den veckan dom var här kändes det som att det gick fortare än vanligt.
 
Tjejerna var så söta och hade med sig massa godis, två STOOORA godispåsar, kaviar och lingonsylt..(sånt som är svindyrt eller bara svårt att få tag på här) Lyckan var totaaaal, speciellt av plockgodiset..yuuuummi!
 
Vilket fall så tror jag brudarna var nöjda med resan, de hann med otroligt mycket på bara en vecka. Ta 10klasser,  shopping i Willowbrook Mall, Central Park, Empire State Building, Brooklyn Bridge, Times Square (såklart), Ground Zero, Frihetsgudinnan (dock från långt håll då det är fortfarande är stängt sen Stormen Sandy?) och massa massa shopping ;) Var lite orolig att släppa iväg ibland när de skulle traska iväg på egen hand i storstad djungeln men dem klarade sig så fint så. Vad hade jag att oroa mig för liksom? Gator, Avenyer och subways var en lätt match, riktigt imponerad! ;)
 
Under fredagen, dagen innan det var dags för dom att åka hem, var tjejerna väldigt hemlighetsfulla och sa att vi inte fick boka upp oss under kvällen klockan 20.00. Och gissa vad?
Joora, de hade fixat biljetter till Mamma Mia till oss alla, som tack för att de fick bo här. Aaaaaaw!! 
Mamma Mia var otroligt bra, 1000gånger bättre än filmen kan jag lova! (inget jättefan av filmen) men fick en helt ny syn på hela Mamma Mia :) Riktigt supermegabra!
 
Denna vecka gick som sagt superfort men det var så mysigt att ha dom här :)
 

RSS 2.0