Maskerad i K- town

Mina två väninnor Josefine och Jennifer följde med till Karlstad igårkväll för lite festligheter. Började lite smått hos Hanne och Emelie innan vi drog vidare ut mot bomstad där några killar hade hyrt en lokal. Mycket folk var det i alla fall och nästan alla var ju utklädda vilket var himla skoj!
Dansade heeela kväll inprincip och det var bara allmänt skit kul!! =D
höjdpunkten var nog när vi kom till burger king och jag&josefine skulle ha den största burgaren som restaurangen hade, och kunde inte välja mellan XXL meal och double wopper meal och vi står en långstund och funderar och diskuterar med kassörskan.  "vilken skulle du ha tagit??!!" "vad är skillnaden på dom då?...är de OSTEN?!!!
haha, de var kul då iallafall och stackars flicka säger jag bara! ;P

Köpte med några burgare till grannen som hade bett mig göra det, och dessa burgare blev offer för vår dåliga humor! haha stackare ;D
Efter att ha lämnat dom gick vi till lägenheten och tjöta om allt och ingeting i några timmar, klockan blev mycket och vi somnade bums. Sov i bara några timmar och sen drog vi in till stan igen och käkade pastasallad på wayne's. Himla mysigt har de varit i alla fall<3

Idag är det lite festligheter på skogshyddan också, blir väll ganska lugnt för min del upp och träna imorgon med kricket&co i några timmar, ska bli himla trevligt de också :)
Får nog göra mig iordning, ska iväg till kalas eftersom min kusin har fyllt år och sen blir det en sväng till skogshyddan och träffa folket :)

Här kommer lite bilder från gårdagen =)


Bobby frisör

idag har de varit fullrulle. Dagen började med att åka till åmål för att få en massage/behandling av mr. Halling. Var tydligen väldigt mycket som inte stod rätt till i ryggen på mig. Men de blir förhoppningsvis bättre nu.

Efter behandlingen blev det direkt till Karlstad med Mamma för att mini- shoppa. Vi hämtade upp Linnéa vid lägenheten och sen att göra stan. Hittade en jacka, ett linne och en liten ring.
Efter någon timme eller två så gick vi emot Kicks eftersom att vi hade hört att frisör Bobby var där och lansera sitt nya märke. När vi kom dit så kunde man få sitt hårstylat av olika frisörer med Bobbys egna märke. Vi tre stod först och kolla på men sen fick min kära mor och syster den briljanta idén att jag skulle sätta mig och få mitt hår stylat som alla andra brudar inne i salongen. Jag vägrade! Men mamma&linnea tyckte jag skulle göra det eftersom ingen utav dom hade tillräckligt långt hår och då blev jag offret, även fast jag inte ville!!
Så jag satt i den jäkla stolen och fick lockar som gjorde att jag såg ut som en gammal tant! Alla andra flickor blev jättefina, men jag har alldeles för kort hår för att göra sådana lockar..
Men i alla fall så fick Linnea och mamma sig ett gott skratt som varade resten utav dagen.
Och jag kände mig som världens tönt...

vad hände med frillan??? haha

lite av varje

Var och styrketräna runt elva imorse, cyklade som en tok till gymmet. Trots alla fruktansvärda backar så trampade jag på, med hög volym på iPoden(inte på högsta, har mina tvångstankar!)  och med dunkande disco, vilket är den bästa uppladdningen inför och under ett träningspass. ohyes!
Så när jag kom fram, efter att ha åkt genom ungefär hela stan + att ha cyklat som en dåre, var jag både anfådd och svettig. Behöver alltså träna mer kondition än styrketräning med tanke på vad trött jag var efter cykelturen, haha!

Resten av dagen har jag och nea varit superduktiga. Jag har dammsugit hela huset, städat badrummet och diskat. Och linnéa skurade. (idag var jag snäppet bättre än henne, höhö!) Efter det drog vi ut i byn, skaffade mig en ny maskara och ett litet naglack, sånt där som är himla nödvändigt. 
På vägen hem blev det att köpa med lite fikabröd för att överraska Mami lite extra.
Under fikan diskuterade vi en del om min lilla New York resa och hur jag låg till ekonomiskt, vilket inte lät allt för positivt, men de kommer bli bättre! Ska ringa till ett speciellt företag som försöker fixa biljetter så billigt som möjligt. jagVILLochjagSKAåka!!! :)

Efter denna dag är jag lite seg och trött faktiskt, lyssnar på underbara Goo goo dolls och ska alldeles strax övertänja lite granna tänkte jag.
Bamsekram


 

Gratis är gött!!

Har precis upptäckt att jag kan gå in på internet från mobilen, helt gratis också.. Vilken lyx!;) Så jag kan blogga var som helst, när som helst om min intressanta vardag, haha! Ajaa iaf,vaknade ganska tidigt av att solen sken upp hela mitt rum.. Inte ett helt fel sätt att vakna på ändå. Och nu ska jag trampa iväg till gymet och köra en timme där och sen blir de singelträning. Skriver mer sen, PUSS!

liten förändring, stor skillnad

yees, idag var det en förändringsdag. Har nämligen färgat och klippt mig, vilket jag verkligen behövde!
Har färgat, eller näääj rättare sagt slingat det väldigt mycket men jag tyckte de blev ganska bra faktiskt! Blev något mörkare än vad jag hade tänkt mig men det gör mig inte ett dugg. Sandra, som min lilla frissa heter, hade helt fria händer denna gång, och hon lyckades riktigt bra! Innan hon körde igång att slinga och fixa så sa hon att den färgen jag ville ha var svår att få fram, men bruden fixade det ändå!

Har ju varit blond hela mitt liv så det kommer nog ta ett tag för mig att vänja mig,
men än så länge trivs jag ganska bra med det :)
Nu blir det att käka lite och sen ska jag iväg och träna lite singel!

De är något mörkare än vad det ser ut som på bilden till vänster,
den till höger liknar nog ganska bra :P haha

Myskväll hos Beatrice :)

Igår blev de lite träning hemma med massa styrkeövningar, körde riktigt hårt faktiskt. Sen lite senare ville Mami iväg och träna på panhatta för att köra på crosstrainern, och eftersom jag inte hade något för mig just då så hängde jag med till gymmet och tränade ett pass till.

Sen blev de lite grillat med bakad potatis med massa gottit till! (familjen ericson grillar året runt, även under vintern, haha!) Efter denna ljuvliga middag drog jag vidare till Beatrice för lite myskväll med brudarna. Där blev det mest massa prat och sällskapsspel, denna gång blev de "Hon slukades av varjen". Haha, ett hysteriskt spel som var fruktansvärt kul ;D
Var i alla fall en mysig kväll tycker jag, får göras om snart igen :)


Äntligen höstlov, tack och lov!

Skönt med en veckas ledighet nu! Har varit hur skoltrött som helst de här sista dagarna i skolan så detta lovet kom himla lämpligt måste jag säga.
under lovet ska jag passa på att sova och träffa nära&kära så mycket de bara går... och träna såklart! Får inte ligga på latsidan allt för mycket ;P Har som sagt en hel del att träna på så jag kommer spendera mycket tid i danslokalen under lovet. surprised någon?

Fredagkvällens planer gick inge vidare, var planerad klassfest idag egentligen men icke.. för mycket krångel med lokal tyvärr, vilket var väldigt synd! Hade sett framemot att fira lite för att de äntligen var lov men nästa helg verkar de vara fina planeringar på g. :)

Så resten av kvällen har jag varit lite småsur faktiskt, inte bara för att kvällen inte blev som man hade tänkt sig, utan bara massa annat tjöt och konstigt som har kommit upp men med lite sömn blir det nog bättre :)
Pusselipuss!





Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way, I'm sort of laid back today
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way

Just two afraid souls, going at each other,
And if we bump into each other one day, we'll be better then
Maybe we can start all over again..


mysigt och busigt

Idag stannade jag hemma faktiskt, lite busigt sådär. Men jag har en anledning till att stanna hemma, en ganska bra sådan, nämligen att jag har matteprov imorgon.  Det här provet har jag grubblat över länge och nu har även paniken fyllt varje del i min kropp. Prestationsångest, kan man säga att man har..ååååh, varför föddes jag inte till mattesnille?

Försökte gå upp ganska tidigt idag men kom upp runt elva trots att jag kämpade så att komma upp, men mitt varma täcke och min mjuka säng vann idag.
När jag kom upp blev de en härlig frukost med O'boy och sen direkt på matematiken. Suttit och räknat i 3 timmar i streck och efter de kände jag att de fick vara nog, pallar inte alla ekvationssystem och resten av dreten.

Runt fyra tiden kom en himla härlig pingla hit, nämligen Josefine :) Alltid mysigt att träffa henne. Det är en person man alltid stortrivs med...svårt att inte göra det :)
Ska alldeles strax iväg och träna street nu, och de är något jag alltid ser fram emot varje torsdagkväll  :D


En som har varit med mig överallt idag och bara varit allmänt mysig :)

Yrkesinformation

Jajjemän, det var de skoldagen bestod utav, yrkesinformation. Man kunde välja massa olika pass för att lyssna på olika yrken och vilken utbildning som behövdes för de arbetet. Själv gick jag på polis, dansare och läkare...haha känns lite som "finn två fel" på dom valen men det var intressant i alla fall :) Efter att ha gått på dansyrke-passet blev jag ännu mer sugen på att söka vidare på danslinjen efter gymnasiet. Nu fick man reda på ännu fler inriktningar så nu blev jag lite osäker...men de valet tar jag då. ;)

Sen under kvällen blev det lyrical och sen bar det hemåt till en sprillans ny tv! 42tum och blu-ray...säger mig ingenting egentligen men himla nice bild kan jag säga och inte nog med det, en ny dvd! Vilket var mer än behövligt i detta hus! Den andra dvd:n har varit nära döden alltför många gånger så det var nog skönt för den att få vila i frid.

Så nu ska jag springa ner till mami och bli ännu mer fascinerad av denna stora och vackra tv! Haha
See yooou!

Vilodag

Idag tog jag faktiskt en vilodag, för en gång skull! Helgen har gått i 120 och  jag behövde en dag helt utan träning. Min kropp säger väldigt mycket ifrån nu, allt ifrån benhinnorna, ryggen, fötterna, axlarna. En ordentlig helkroppsmassage blir det nog nästa vecka, och då är de höstlov!  Vilket ska bli himla skönt! Inte planerat in så mycket under den veckan, så det känns skönt! Däremot ska jag till frissan, och gud vad jag längtar!! Ska bli lite spännande med förändring ;) Sen blir det ju halloween också och sen massa höstmys.. sen får vi se vad som dyker upp :)

Idag blev det som sagt en vilodag men imorgon blir de andra bullar :) haha!

Privatlektion med Ida!

Kom hem för cirka en timme sen från Norge efter att ha haft 2timmars privatlektion med Ida.
Var riktigt bra, hur nöjd som helst! Ida var jätteduktig, puschade och coachade skit bra, skrek och grejer under tiden som jag körde igenom dansen, (på ett bra sätt såklart!) Och då blev jag extra peppad och körde ännu mer, så det gillade jag verkligen. De är så det ska vara tycker jag! :)
Dock är det mycket svåra sekvenser i dansen nu som jag måste träna stenhårt på, men när det väl sitter kan de bli riktigt bra! Så nu gäller det att träna för fullt! Lite extra motiverad och taggad nu till nästa tävling faktiskt! =D

Efter privatlektionen blev det en liten shoppingtur vid Charlottenbergs shoppingcenter. Helt sjukt mycket folk och alla handlade som galningar! Fick lite panik där inne faktiskt, för mycket folk helt enkelt :P
Blev i alla fall ett par nya, svarta converse som var mer än behövligt och sen en liten mjukisdress :)
Sen blev det att sova på vägen hem, riktigt skööönt! Efter ett tag vaknade av att hela kroppen var stel, varenda lite muskel värkte, så resten av kvällen blir att stretcha. Mor erbjöd en liten massage och det tackar jag inte nej till :)


I'll be the last one on the dance flo-o-o-r

Började med jazz idag och sen var det balett som gällde. Och idag fick jag en kick helt enkelt, blev så himla taggad efter baletten! Och bestämt mig för att träna as mycket på all teknik, framför allt Fouetté Pirouetterna och Pirouetter överhuvudtaget, men självklart massa annat också. Jag har massor av mål nu känner jag men jag vill och ska klara det! :)

Efter skolan blev det att åka direkt till Säffle för lite cirkelträning/styrka/kondition med inga mindre än Johanna och Kristin. Vi körde i ungefär en timme och sen stretchade vi en del efteråt ihop, mysiga brudar det där kan jag lova!

Nu har jag bara tagit det lugnt, tittar på Idol med Mor&Far, käkar tacos och bara laddar inför imorgon... då blir det Norge för privatlektion med Ida Karlstad. Nervös men det går nog bra
"Tar de emot, ta i lite till"..
som jag brukar säga ;)


fullrulle!

Har inte hunnit skriva så mycket på bloggen den här veckan, kommer antagligen inte hinna så mycket mer.
Det enda jag gör är att plugga som ett as och tränar emellanåt.

Har lyckats skada ryggen...igen. Gjorde lite styrka här hemma och när jag skulle stretcha lite,för att inte skada mig, så knastrade det till och fick samma ömma rygg som jag hade i somras när jag försökte flytta en gokart... :s
inte smidig någonstans nu känner jag, massage vore!

Idag blir det att plugga lite till men också gå ut och äta med Johan, har 2års dag idag! :D
Så han kommer in till storstan när som helst och då blir det krubb! Ska bli jättemysigt!
Han är för underbar den grabben <3 :)

På lördag ska jag iväg till Norge, första träningen med Ida Karlstad. Nervös med tanke på ryggen men det blir förhoppningsvis bättre innan dess. men det ska bli grymt kul också såklart!! =)

Nu blir de duschen sen blir de el restuarante :)
PUSS

Build me up buttercup!

Haha, vilken härlig låt!
Jag, mamma och Linnéa sjöng för fullhals i bilen förut, man blir ju lite glad när man hör låten ;)
Riktigt tönt-låt men den passar oss helt enkelt!
Köpte godis och cola för att ha en riktigt återhämtning- och slappardag idag. + plugga matte på ett hörn.
Hatar matte!
Men nu har jag iaf gjort några tal..eller jaa, pappa & jag har gjort några tal...mest papi men ändå. Klarade sista talet HEEELT SJÄLV!



Resultat från Eskilstuna!

Är riktigt nöjd med placeringen, kom på en andra plats :D Trodde faktiskt inte att det skulle gå så bra idag eftersom formen inte var den bästa. Kände mig seg, slarvig och allmänt ofokuserad. Sen lyckades jag spy redan efter första ronden vilket jag kände av resten utav tävlingen så jag är riktigt nöjd att det gick bra trots detta :)
Jag och Kristin mötte varandra i finalen när vi dansade 2&2, lite jobbigt sånt där  tycker jag men bruden lyckades vinna!!! :D Sin första tävling i Superstar +16, hur kul som helst. Det var hon värd tycker jag!
För Åmål överlag gick det ganska bra tror jag, många finalplatser tolkade jag det som vid prisutdelningen. Muy bien! :D

Kändes väldigt tomt att bara dansa singel, saknade självaste GK såklart! Men han var ju med oss ändå, eftersom jag är lite klurig sådär ;)
Min lilla plan var ju då att ta med en bild på Alex och ställa det vid lagledarbordet så att alla kunde bli lite extra taggade liksom. Dock misstolkades detta av några stycken och trodde att gubben hade dött eller varit med om någon allvarlig olycka. Haha, så jag får nog tänka igenom min lilla plan till nästa tävling, lägga till någon text så att folk förstår att du fortfarande lever ;P

Men du var med oss i alla fall,


Tävling imorgon!

Började som sagt med balett idag, lika jobbigt varje gång och benen är helt degiga efter den klassen. Känns ändå  som att de går bättre o bättre varje gång faktiskt :)

Den här gången fick vi lite extra tid för att stretcha. Blivit några framsteg med ett mål som jag har inom alla vighetsgrejer jag vill kunna :D  Nämligen att ligga på rygg och ta upp benen och splitta, (inte snett bak,). Malin och Charlotta fick dock hjälpa mig att trycka men jag var bara några få centimeter kvar, kunde inprincip nudda golvet när jag flexa fötterna! sånt gillar man när all övertöjning man har gjort har gett resultat! :)
Dagen fortsatte med jazz, idrott och sen matte... liiite trött efter den dagen kan man väll säga. Har ändå varit riktigt mysig dag, härlig fredagsstämning helt enkelt =)



Ikväll har man bara laddat för morgondagen, terminens första rikstävling! Både nervös och taggad, försöker inte tänka så mycket på tidigare resultat utan bara fokusera på det jag ska göra NU, inte vad jag har gjort och hur det har gått. Nu är det ny tävling med nya domare och det kan gå hur som helst.

Det är också första tävlingen där jag bara kommer tävla i singeldisco. Tidigare har jag ändå tävlat par eller grupp, men nu är det bara singel som gäller. Känns helskumt, jag har ändå tävlat i cirka 7år, så det är väll inte så konstigt att det känns konstigt?, haha! 

Nu blir det att ladda lite till,låta mor proppa i mig lite mer mat och våffla håret framför Idol.
Wish me luck! :)


8november...Street gillar vi!

Orkar inte berätta om skolan... för ointressant.
Efter skolan blev det iaf subway till middag vilket jag hade längtat efter sen första lektionen.
Helt underbart! Det bästa av allt är att man får med sig en kaka på köpet PLUS att jag hade en liten kupong så jag fick 10kr rabatt ;D wihooo!

Street med Stålis gällde ikväll, som alla torsdagskvällar. Riktigt skojj kan jag lova!
Funderar starkt på att börja  ragga, popping eller något liknande till våren. Behöver lite mer träning inom streeten känner jag och det kan ju alltid vara bra liksom...men vi får se =)

Imorgon börjar dagen med balett, såå himla bra...like it alot! Dock räknar jag med krampattacker, som jag jämt får och inte på litet vis heller. :P
Måste gå upp klockan 05.50 imorgonbitti också, mitt i natta för mig, så det kanske är dags att dra sig till kojs så man orkar med skoldagen .
Sååååååååå, nattinatti :)



09-10-07..jävla busschaufför!

Soft dag i skolan faktiskt, började med naturkunskap och sen modernt med Cilla. Efter danslektionen är det meningen att vi ska ha improvisation, men denna onsdagen skulle vi träffa musikerna, som ska vara med på vår musikal, för att läsa igenom manuset. De blir nog bra detta, höhö!

Efter det så slutade vi och då blev det en liten fika med Nea på stan, Espresso house denna gången och inte Wayne's för en gång skull ;P Sen bar det vidare mot Åmål för träning...trodde jag iaf.

Skulle ta 17.05 tåget för att hinna med lyricalen med Sofia och komma i god tid. När jag kommer fram visar det sig att tåget har blivit ersatt med en buss.
Lite halvt stressade så springer jag till busschauffören och frågar lite snällt om det var just den som gick till åmål. Till svar får jag ; "Nej, den här bussen är full" ööööhm?
Jag blir ännu mer stressad och säger att jag måste med den, jag hade ju faktiskt en tid att passa! "Tyvärr" får jag som svar. Jag står kvar(alltså står jag fortfarande längst fram i kön) och kollar runt på folk som inte heller kommer med den bussen jag skulle med och helt plöstligt så hör jag busschauffören; "Jaa men tjenare, du ska till Grums va?" 
gubbjäveln: "Jajjemän det ska jag"
chaufförjäveln: "Ja men sätt dig här då"
Gubben går förbi mig och sätter sig till rätta, och där står jag som ett retard med höjda ögonbryn och säger inte ett smack!!  De var ju min plats :/

På grund av detta fick jag ta en senare buss vilket gjorde att jag kom försent och missade ungefär halva lektionen. Får väll skylla mig själv eftersom att jag inte sa någonting men ändå, vilken jävla busschaufför!
Gillar inte sånt, inte överhuvudtaget.. men om det händer något liknande igen, så ska jag vara förberedd och säga ifrån. Man lär sig av sina misstag folks, men detta ska inte upprepas. ;P

glutenallergi?!

Sitter inne nu medan regnet slår mot fönstret och det liksom susar utomhus på grund av all blåst, äre höst eller?
men mysigt är det!
Nyss tagit mig en dusch efter ha tränat lite styrketräning och varit och sola med Linnéa =) tog som sagt en liten vilodag idag, de behövs också i vardagen!

På väg till solariet förut disskuterade jag och linnea om jag skulle kunna vara glutenallergiker... Mår nämligen inte alls bra utav att käka bröd eller pasta o liknande, därför ska göra ett litet test. Försöka hålla mig borta från bröd och sånt och äta "activia" som det går så mycket om på reklam. Dock måste jag fortsätta med pastan (måste ladda inför lördagen såklart). Sen får vi se om det blir bättre eller om det är så att jag bara inbillar mig alltihop...The time will tell! ;)


inför tävlingen

Precis varit iväg och tränat lite singel, känns faktiskt bra. Lite seg i benen men det är nog efter all träning under helgen. Men försvinner förhoppningsvis till helgen :) Tävling i Eskilstuna dååå, ganska laddad faktiskt, dock kommer det kännas hur konstig som helst att inte dansa något annat än singel, konstigt att inte dansa med alex :(
Eller bara sakna att ha honom där, stötta inför singeln..o hjälpa mig med så mycket. All stretchövningar och allt.
Folk har t.o.m. frågat mig hur det känns inför tävlingen, med detta att Alex inte ska vara med.. Svaret vet nog alla egentligen....
Men jag har en liten plan ;) (kommer märkas på lördag)

Sen blir det massa plugg, har prov imorgon..Nej, ett test var det! Har inte pluggat nånting!
Men innan pluggandet ska jag ta mig en uppfriskande dusch


Svängit värre :)

bästa helgen på länge!

Fredagen var så himla braaa!
Startade hos Annielle, där vi sjöng Lips ungefär hela kvällen. På topp helt enkelt!
Himla trevligt var det iaf, härliga tjejer kan jag lova!! =)
Sen drog vi vidare mot vågmästarn(?).
Där kvällen fortsatte,för vissa iaf..medan andra fick åka hem lite tidigare  ;) haha! 
Var fruktansvärt trevligt iaf, bra sällskap och massa! Det ska göras om, och det snart!!

Resten av helgen har jag varit hemma och tagit det lugnt. Tränade med Kristin i lördags, körde våra singlar ihop och sen blev det lite cirkelträning på de. Härligt!
På kvällen blev det att mysa med la familia och a la Johan :)

Söndagen har varit lagomt seg, discoträning för någon timme sen och snart blir det att träffa Mollibolli och bara umgås. Var ett bra tag sen så det ska bli himla mysigt!
Lite senare blir det att åka tillbaka till Karlstad igen..
Behöver dock plugga men får se vad det blir med det.

Himla bra helg!
Tackohej!

RSS 2.0