Hänt under veckan..

Har varit fullt upp nästintill varje dag, och de har hänt lite utav varje faktiskt.

Julafton - torsdag
Vaknade tidigt och åt frukost som bestod av risgrynsgröt och skinkmacka, och jag älskar't! Och jag lyckades få mandeln igen, andra året på raken. Under frukosten delade vi ut de flesta av paketen och sedan åkte vi till Björkbacken och hälsade på Farfar. Efter det så blev det att fixa det mesta och sedan fortsatte julen hos min moster och mina kusiner. Himla mysig och framför allt rolig julafton med en annorlunda och ganska berusad tomte, haha! Fick i alla fall många julklappar vilket tyder på att jag har varit snäll även detta år. Fick mest presentkort, kläder, lite sminkpenslar, bodylotion och annat gott, fast de mesta jag fick var pengar. Vilket behövs till Stockholmshelgen och New york!
Julafton var kanoners!

Juldagen - fredag
Denna dag firades hon Elin Andersson, en himla trevlig kväll med himla bra sällskap. Spelades gamla godingar från de yngre dagarna som t.ex. A-teens, Bubbels och Aqua, vilket gjorde kvällen bara bättre!
Dock var de snöstorm ute(som de har varit de flesta dagarna nu), och eftersom jag fick dras med en ganska berusad pojkvän så gick jag hem strax efter 01.00 för att ta hand om denna pojk ;)
När vi väl kom hem var de dags att säga hejdå och vinka av min kära Linnéa som åkte kl. 02.30 till Landvetter för att sedan åka till Australien och vandra där i cirka 1.5månad. En saknad prick redan efter bara några få dagar...

Sjukhus besök - lördag
Inte mycket sömn eftersom Johan sprang upp och ner för trapporna hela natten för att spy på toaletten, haha väldigt trevligt.
Var väldigt trött under lördagen men tidigt under dagen fick vi reda på att Farfar var dålig och hade åkt ambulans till Karlstad sjukhus p.g.a andningsstopp(heter de så?) och liknande. Så jag, mamma, pappa och Emelie åkte då in och hälsa på och se hur de gick med lilla Farfar. Men så fort vi kom in i rummet förstod vi alla att de var riktigt illa... andningssvårigheter och njuren och levern slutade att fungera. Så det var inte ett roligt besök på sjukhuset kan man väll säga.

Karlstad & Stockholm med bejb - söndag, måndag & tisdag
På söndag kvällen drog jag och johan till Karlstad och myste och kollade på The bodyguard och åt tachos i lägenheten eftersom vi skulle upp tidigt på måndagsmorgonen för att ta tåget till Stockholm för att bo på hotell och shoppa loss :)
När vi kom fram till Centralstation i Sthlm letade vi fort upp hotellet som låg precis vid Sergelstorg och nära till det mesta, både till Gamla stan, Sturegallerian, Gallerian och Pub, så de var riktigt skönt :)
Under hela måndagen gick vi runt, shoppade, åt på restaurant och strosade runt i Gamla stan, skitmysigt!
Dock var det iskallt under både måndagen och tisdagen, så de var lite tråkigt.
Var riktigt roligt och skönt att ha de dagarna tillsammans med Johan, mysigast på länge<3

När vi kom hem till Säffle fick jag dock den dåliga nyheten att Farfar hade gått bort. Känns tungt men ändå en lättnad på något sätt. Som jag har sagt tidigare:
Från människa till en utav de vackraste änglarna - Withalis Ericson.

Nyårsplanering - onsdag - idag
Idag vaknade jag tidigt för att gå till frissan vid tolv-tiden. Och att gå på Säffles gator, som nu mera är ett vinterland, var de sjukaste på länge!! Det var iiiiiiiskallt! Sådär kallt då till och med näshåren fryser sig stela i näsan och man bara väntar på att de ska bildas istappar som hänger ner. Galet!!
Men i alla fall, håret blev riktigt bra... skönt att få bort utväxten. 
Dagen fortsatte på stan för att fixa lite små saker inför imorgondagen och jag mötte även upp Josefin och Josefine för att handla lite mat för middagen också :) Kommer bli riktigt bra tror jag!

Sedan fick jag skjuts hem av Edman, supersnällt verkligen så att man slapp gå i kylan... men smart som jag är hade jag glömt nyckel in till huset... Sofie Ericson blev utelåst. I kylan. Och som jag frös! 
Jag försökte hålla mig varm, men när hela kroppen liksom domna bort så jag greps av panik och ringde Emelie 3 gånger och till slut kom hon och jag var räddad! :D haha!

Senare på kvällen blev de träning och mys med familjen + Jennifer :)

helgen i stort

i fredags var det julavslutning i aulan och sen blev de lite julfika hos Hanna, med julmusik och hela köret. Riktigt mysigt!
Runt fyra tiden drog jag hem för att göra mig klar inför kvällens bravader. Förfesten började hos mig med trevliga tjejer, blev singstar och så mycket skitsnack ni kan tänka er. Haha, Annielle bjöd även på en liten danceshow.
Var riktigt, riktigt kul och jag tror de andra också håller med om det :)

På lördagen blev de lugnt, åkte hem till Säffle och bara slappade. Pappa var i farten och grillade och mor gjorde god potatisgratäng, så det massa go mat och lite godis. Sen kom Johan och hämtade mig och vi åkte hem till honom och kollade på en film men jag somnade efter bara några minuter ;P

Just nu gör jag inte mycket, har precis varit iväg och tränat en stund. Riktigt skönt efter ha vilat en vecka, vilket jag tycker är lite väl mycket men tydligen behövde min kropp de :)
Nu har jag käkat och sådär, ska snart iväg på zumba igen... ska bli gött de också.
Imorgon blir de ett sista ryck med julklappshandlandet, har inte ens börjat nu när jag tänker efter men de går nog snabbt... hoppas jag.

Kanske blir det en vit jul i år, just nu verkar det som de i alla fall. Minst 30cm snö har kommit, wiiiie älskar't! :D

Muuuuusiiic!

gott o blandat :)






Julklappshysteriiiin....

Denna vecka har jag bara gjort saker som jag egentligen hinner med annars. Jag har inte haft något skolarbete mer än matteprovet i måndags men det räknas inte riktigt... har haft genomdrag på musikalen och det säger jag ingenting om så har jag ingenting sagt... det blir nog bra i slutändan ;P
Sen har det varit ett himla gött julbord på skolan där det bjöds på julmust och det kan man ju inte klaga över :D
Efter skoldagarna har jag inte haft några träningar överhuvudtaget. Vilket känns helskumt!
Jag har varit så fruktansvärt rastlös, seg, trött och en aningens... tjock. Helt seriös, om jag inte hade tränat så mycket som jag i normala fall gör hade jag passat in i både tv-serierna generation fett och biggest loser... haha jävlar vad jag äter ;D Men det ska vara gött att leva, så dä så!
Som t.ex. igår när jag var iväg till bondeland, Lillerud haha, för att hälsa på mina kära kamrat Jennifer samt små kossor och griskultingar så blev det lite julbakning på schemat. Då det blev vårt egna recept på gräddkolor som blev utsökta, som jag äter konstant utav nu.

Under veckan har jag även försökt hitta julklappar men har misslyckats totalt, jag har köpt en julklapp än så länge, som egentligen är en födelsedagspresent... (guess hooow? ;D) Får ta ett litet större julklappsryck under helgen tror jag. Ingen som vet vad man kan köpa till sin kära far i julklapp? Det är mitt allra största problem i julklappshysterin... hatar sånt. Och jag hatar när man börjar få slut på pengar... Och nej jag är inte snål... bara ekonomisk! Fast jag gillar att köpa julklappar, det har jag inget emot. Faktiskt.

För övrigt längtar jag efter jul och till imorgon... då börjar jullovet och det ska firas framemot kvällen! :)
It's gonna be gooooooooood!

En liten Zumba och intervju

Igårkväll blev det minsann ett litet Zumba pass, har länge tänkt att gå och testa på detta men har aldrig blivit av.. så igår passade jag på! :) Var riktigt roligt, kände mig dock så himla stel i armar och rygg efter tävlingen i lördags men det var ändå skönt att röra på sig och mjuka upp kroppen så att säga :)

I morse så skjutsade mormor&morfar mig till åmål för att vara med på fotografering för tidningsrepotage med Sweets brudarna. Sedan fick vi tårta och blommor från Sofia, så himla gulligt! :D
Efter allt tårtätande och firande så åkte jag, mormor&morfar vidare till Karlstad... snälla dom är, kör runt på mig överalllt. Måste återgälda dom någon dag!

Efter den korta skoldagen så tänkte jag egentligen dra ut på stan och fixa lite julklappar i snöyran men så blev det inte, har degat och slappat precis heeeela dagen men jag tror det behövdes efter helgen. Har stretchat, diskat och handlat lite men inget större. Har väntat på ett samtal från en viss skåning och vill höra om planen går som planerat, vilket jag hoppas på! .... Det börjar närma siiiiig nuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! :D

Nej nu ska jag lägga och läsa lite granna, och imorgon blir det genomdrag med musikalen.... undrar hur det kommer gå! haha!


Stooor puss! ;) mohaha

Nordisk mästarinna 2009!!

Herregud vilken tävling det var igår, var faktiskt skit kul!!
De normala ronderna gick skit fort eftersom de låg nästan direkt efter varandra men mellan semifinalen och finalen var det en fruktansvärd väntan. Alla finaler skulle börja klockan två och vår klass var uppe på golvet klockan sju... snacka om låååååång väntan! Hann totalt att ladda ur, så de var inte alls bra.
Men i alla fall, i finalen var jag faktiskt skit taggad. Och det kändes som att jag hade jättemycket ork och eftersom det var sista gången jag körde den koreografin så ville jag göra den rättvis och riktigt ordentligt!
Och stödet och hejandet var sjuuuuukt, det var så mäktigt med allt tjoande och skrikande, vilket gjorde att man blev bara mer taggad! Aaa, shit det var riktigt mäktigt! :D
Kanske gjorde det mycket med att vi var i den lokalen eftersom att de var i en teater, men skitsamma... de var grymt!

Så under detta nordiska mästerskap lyckades lilla Åmål dra hem 3 titlar, Sweets i grupp, Emelie och Bella i par och jag i singel. Det ska man inte klaga över! :D
Sjukt nöjd över gårdagen, och det var riktigt, riktigt KUUUUUL! :)



Back on track

lite seg på bloggfronten nu på sistone , men mitt liv är en berg- och dalbana  och jag har inte ens haft tid till mitt vardagliga datornördande. Och då är det mycket som behövs...
Har varit mycket plugg och träningar, sen har jag åkt fram och tillbaka mellan karlstad-säffle-åmål några dagar denna vecka för att få massage och behandlingar, simmat, dansuppvisningar, julfika och annat viktigt. Sen har det bara känts värdelöst med bloggen för ett tag, inget intressant att skriva om direkt.

Men nu har jag något att skriva om, nämligen Christmas cup eller Nordiska mästerskapen som det numera heter. Var några år sedan man var på denna tävling av olika anledningar men nu ska man iväg igen. En kul grej mest tycker jag och tar det inte allt för seriöst. Har inte alls någon tävlings-feeling som jag brukar ha dagen innan tävling, hoppas verkligen att de blir bättre imorgonbitti. Är fruktansvärt trött så det kanske beror på det.
Men imorgon ska jag ladda till max, ingen tävling ska göras halvdant, fullt ut som gäller såklart!

Håller tummar och tår, alla goa! :D

Foto: Charlin Svanér dela Cruz ;)


Full fart

Har haft massor att göra det senaste, har varit massa förberedelser och träning för uppvisningen, som gick ganska bra. Hände trots allt väldigt mycket fult under några danser men det är sånt som hör till. Måste även tillägga att Johanna Bohm, vilken stjärna! Det flesta förstår vad jag menar.;) Den människan skäms inte för något, och det är för underbart! Sen var jag på behandling under förra veckan och fick reda på att 4st av mina ryggkotor hade vridit sig till vänster och 3st till höger, så det var inte så konstigt att jag hade ont. Nu är det mycket bättre faktiskt så det är riktigt skönt:) Skriver från mobilen nu, därför det kan bli lite hoppigt i detta inlägg. uppdaterar mer när det är lite lugnare. Ganska mycket nu innan lovet. :p PUSS

RSS 2.0