arvikafestivalen

inte skrivit på länge, men det har hänt allt för mycket och solen har tagit dagarna och då har man inte tid att sitta här helt enkelt ;P

Men iaf, jag har varit på en festival. vilket jag aldrig hade trott om mig själv. Har hänt så sjukt roliga grejer och mycket skratt har det blivit. och framför allt bra band såklart, dock var det inget band jag avgudade men det var väldigt bra ändå. Min nya drottning är nu mera Robyn, jäklar vilken brud! Och snygg är hon också, stilen,håret, rösten, dansstegen, aaaaaaawesome! :)
Även Maskinen var en favorit, egentligen är ju inte musiken jättebra men jäklar vilket ös det var! HELA publiken dansade och sjöng inne i det stora tälten så man var ju hur svettig som helst efteråt! galet var de!
Regina Spektor var också bra men det blev lite tråkigt till slut, hon har ju mest ballader så det blev lite långdraget tyvärr.

När jag tänker efter så kanske jag inte är en festivalmänniska... eller joo, kanske men det var mest campingen med bajamajor som förstörde hela resan. usch! Någon natt hade jag fixat men onsdag-söndag blev alldeles för länge. 

och om jag ska på en festival igen så bör det vara band som t.ex. Carolina Liar eller Goo goo dolls ... och sån tur har jag nog inte. haha!







RSS 2.0