Fjällbacka och stek

Häääärlig dag på stranden idag. Varmt och skönt. Så varmt att till och med jag fick hoppa i plurret och det händer inte speciellt ofta! Lite kallt men det var skönt att svalka sig lite. 

Senare på dagen drog jag, mami och papi på en liten dagstur till Fjällbacka. Otroligt mysig stad det också, väldigt kustaktigt. I like! Där tog vi oss en glass och lite kaffe(cola för min del idag) Sen strosa vi mest runt och kollade i små mysiga affärer. Sen drog vi oss hem mot stugan igen. Dock fick jag med mig en hatt för 50kr, trodde inte jag var en "hatt-tjej", men så fick de bli!

När vi väl kom hem bestämde jag mig för att ta mig en joggingtur i värmen, och som jag svettades! Blev väl cirka 5km men med den värmen som var så dog jag nästan den sista kilometern. Usch, föredrar hellre att springa när det regnar faktiskt. Nu är det bäst att jag stretchar min ömma kropp, ska bli vigare än någonsin nu har jag bestämt mig för.

Imorgon kommer min kära syster hit, ska bli mysigt faktiskt. Vill höra allt från hennes lilla resa från Peace and Love.


sommar dagbok, för mig själv

tisdag - fredag den 28/6-1/7 var jag i Stockholm hos Alexander och Oskar.
Har aldrig riktigt varit i Stockholm under sommaren och fick helt nya ögon för huvudstaden, otroligt fin stad faktiskt!
När jag kom mötte alex mig vid station och vi gick till deras lägenhet, så jag fick en liten sightseeing igenom området. Efter det gick vi och bada vid en liten plätt, för min del var de lite för kallt men badade trots allt eftersom det var så jäkla varmt uppe på land.
På kvällen tog vi klass med Karl&Knut, otroligt duktiga jazz/modern lärare. Underbara koreografier!

På onsdag drog vi vidare till Eskilstuna eftersom Alex skulle undervisa på Let's Move. jag följde med lite som assisent och tog hand om fysdelen. Riktigt duktiga dansare på Let's Move!!
Sedan tillbaka till Stockholm och ännu en klass med Karl&Knut!

Torsdagen blev de lite shopping under dagen och äta på restaurang. Fick mig lite grejer till garderoben vilket verkligen behövs! Sista klassen med Karl&Knut också, väldigt teknisk krävande dans men väldigt nyttigt att lära sig. Efter klassen kollade vi på en otroligt dålig skräckfilm, den började ganska bra men ballade ur totalt mot slutet.

Fredagen var de dags att dra hem. Men Alex,Oskar och jag hann ta en sväng i gamla stan och käka på ett mysigt ställe med utsikt över hela Stockholm. Sen vid halv fyra gick mitt tåg och det var rena rama bastun, Fy fasen!

Väl hemma i Säffle fick jag ångest. Vill inte bo i denna stad kände jag. 
Trodde jag aldrig skulle säga de, men jag trivs i Stockholm. 
Fast de spelar nog ingen roll vart jag är så länge jag har alex som umgänge. Det är en människa som jag trivs med!


RSS 2.0