jag ska ha en discokula som gravsten...

är fortfarande sjuk sen jag skrev sist. Inte så jätteförskyld men hostar som en jävla dåre, plus att varje gång jag hostar så är mitt huvud på väg att sprängas i tuuusen bitar... så nu knarkar jag hostmedicin och dricker massa te. Men de verkar inte bli bättre...bör kanske vila på riktigt?

Under veckan som har gått har jag hunnit med massor av träningar(ja,trots förskyldning. Dumt!) Under veckan tränade jag 9pass plus 5st träningar i skolan också. Vilket var det dummaste jag kunde ha gjort..  Även fast ni är lite förskylda - TRÄNA INTE!!!

Under helgen var det min farfars begravning också, det var fint med Enya musik som spelades i början när man kom dit. Men jag hatar begravningar, hatar dom!! Sån hemsk stämning, saknad, ledsamt och massa massa tårar.
När jag dör ska det vara discomusik och discoljus. och jag ska ha en discokula som gravsten!
Dock lyckades både jag och emelie få skrattanfall som vi inte kom ur, och vi liksom trissa upp varandra och när den ena slutade, började den andra och slutade med att båda satt och skrattade. Allt detta berodde på mannen/gubben/amatöroperasångare med vääärldens basröst som inte alls passade in med de fina introt med Enya musiken... Men efter ett tag övergick skratt till gråt. Saknar lille snurriga farfar, och självklart farmor men nu är de tillsammans igen i alla fall :)

Sedan var det min första dag som instruktör för Showcompagniet, och jag ser det inte som ett jobb utan ett rent nöje. Det var skitkul och så duktiga elever jag har fått!!! Så himla stolt redan efter en träning :D

Denna veckan har gått riktigt fort, försökt göra skolarbete och liknande och framför allt att bli frisk men har inte riktigt lyckats med den fronten. Till helgen blir det workshop med Ida Karlstad och privatlektion, sedan blir det showcompagniet och lite plugg. Känner på mig att helgen gå väldigt fort.



tycker synd om mig själv...

Jag har fortfarande träningsvärk i mina lår efter i söndags... ganska sjukt! Benen liksom viker sig ibland när jag går.
Sen har jag gått och blivit dunder förskyld, vilket är så typiskt skolstart som de kan bli. Har varken tid eller lust att vara sjuk nu... måste träna!!!!!
Var med på moderna och improvisationen idag i alla fall..vilket är det dummaste jag kunde ha gjort. Förskylningen har såklart blivit värre och har fått hosta på köpet! Måste lära mig att lyssna på vad kroppen säger, har varit sådan i alla år att jag struntar i om jag känner mig krasslig, vare sig det gäller skador eller sjukdomar, och sen så går jag och dras med en långvarig förskylning som håller i sig en månad.. om inte två. Skärpning soffan!

Var på behandling för ryggen idag också...och det stod inte mycket rätt till där inte..surprised någon?
Är så fruktansvärt trött på denna jäkla rygg. Och det gör ännu ondare under själva behandlingen som får mig vilja skrika och gråta.
och inte nog med det... p.g.a. att jag hade sportbh på mig idag så fick jag blotta mina platta pattar (eller plättar) för min massör. yeeeeees! haha!

Så idag har de inte varit någon bra dag, känns som om hela världen är emot mig, nästan i alla fall. Fast samtidigt lite ironisk på något sätt... för, hur synd får man tycka om sig själv egentligen? Jag har minsann ingen gräns på  tycka-synd-om-mig-själv-fronten.. de finns nog ingen heller egentligen ;)

School is out...

Nu har skolan börjat på riktigt.. låta de vardagliga rutinerna komma fram igen och framför allt att gå upp tidigt och ha de sjukt långa skoldagarna. uschusch!

Idag hade jag däremot sovmorgon till 11.50 så det var inte så farligt men vi gick till klockan 16.00. Då slutar jag hellre tidigt än att ha sovmorgon. De enda lektionerna jag hade idag var Matte B och Naturkunskap B, så de var en ganska segdag faktiskt. Efter skolan blev det att träna lite, försökte komma på lite mer på Showcompagniets danser, men gick inte så jättebra. Behöver lite mer inspiration tror jag, då brukar de gå bättre.

Efter en timmes koreografi skulle jag ge mig på min singel... men helt seriöst, jag kan inte röra mig. Mina lårmuskler är som stora och tjocka knölar i låren och det gör så sjukt ont så fort jag går eller ska sätta mig. Så träningen blev mest stretchning och uppmjukning så att säga. Ska alldeles strax stretcha lite till och träna torso.. Min hållning måste bli bättre, säckar ihop alldels för mycket och ryggen måste bli starkare, så det får bli dagens träning. Försöker med singel imorgon istället :)

Ikväll blir det att mysa ner sig i en filt med varmt tee framför tv:n. Känner mig lite sjuk faktiskt.. Sen funderar skarpt på att dra in grannes underbart goa och lurviga katt eftersom den står ute i trappuppgången och skriker för att den vill in men ingen verkar höra... plus att jag vill ha lite sällskap i min ensamhet....så varför inte, att låna en katt för en kväll är väll inget brott? hihi



Puss!


Helgen - Avatar. Blommor. Bakfylle-fest

Helgen som var nu var mysig och trevlig. I fredags blev de Avatar med Johan, och den godingen är för gooo. Hade köpt blommor och grejer (första gången han gör det på 2år & 2månader bör tilläggas ;D haha!) Var med ett litet kort också där han hade skrivit massa fina ord. Då blev jag rörd kan jag lova! Jag är heeelt 100% säker att jag har den absolut bäääästa pojkvännen som finns!!

Avatar var i alla fall riktigt bra tycker jag, man förstod lite vad som skulle hända men ändå var den riktigt bra! Den typen av filmer gillar jag faktiskt
På vägen hem gjorde vi upp en deal, inget godis - skräpmat eller chips fram tills 1 februari(till att börja med) eftersom de har varit alldeles för mycket på den fronten. Och det handlar om 500kr, och jag tänker inte förlora.. dels är jag en fattig student och dels för att jag sparar som bara den till New York ;)

Under lördagen blev det en sväng till Mia i Dals långed och den nya Glitz It affären, mycket större var den nu och jättefin. Märktes att hon själv var riktigt nöjd med valet att flytta :)
Senare på kvällen blev det Bakfylle-fest hos Bea, där temat var att ha "dagen-efter-stuk" alltså mjukiskläder och pizzainte för min del då!). Det var jättetrevlig kväll, dock var jag trött nästintill hela kvällen, jag hade ju trots allt gått två skoldagar vilket inte de andra flickorna inte hade. Kvällen var alltså lugn för min del men mååånga var riktigt party ;D haha!

På söndagen blev det cirkelträning vilket de inte har blivit på ett tag. Var fruktansvärt jobbigt denna gång och grodhoppen var jobbigare än någonsin...hmm, måste börja träna på riktigt igen tror jag. Sen blev det Karlstad och "En annan del av köping" under kvällen.


Skolstart och trångt Zumba-pass!

Idag var det skolan som gällde efter cirka 2.5 veckors lov, hade inte klagat om de hade varit liiiiite längre.
Dagen började med att gå upp 05.45 för att ta tåget vid sju. Och det är man väll inte allt för van vid efter de många sovmorgorna man har tagit.. så det var riktigt kämpigt!
Första lektionen var Jazz med Anna, gick inte direkt bra kan jag ju säga.. det var alldeles för mycket som cirkla runt i mitt huvud, lite väl mycket som har hänt de senast och tyvärr lite svårt att tränga bort. Jag måste lära mig de där att när det är träning, då är det träning som gäller och inte allt annat. Koncentration vore kanske något?
Äh, i skolstarten kan man inte direkt räkna med något annat egentligen..
Resten av skoldagen gick inge vidare, kom för sent till svenskan och somna i någon minut under samma lektion och sedan engelska. Tur var de att den sista lektionen var inställd... arbetsmiljö- vad är de för ämne egentligen?

Efter skolan blev det att fixa biobiljetterna till Avatar, som jag och Johan ska gå på imorgon. Många har sagt att den ska vara bra så vi passar på :)
Sen blev det Säffle och ett litet gratis Zumba pass. Jag och Mamma var de tänkt från börjar men sedan lyckades jag få med Johan också. Haha trodde han skulle vara stelopererad, och visst... han är stel men fixade det riktigt bra tycker jag ;)
Och sedan var det nog det första Zumba-passet med över 100st deltagare. Shiiiit vad folk det var, riktigt lyckat.. dock kunde man ju inte riktigt köra fullt ut eftersom att man skulle slå ihäl varenda kotte i danshallen. Men de var kuuuul! :)

Nu ska jag packa ihop danskläderna för morgondagen och ladda för baletten. Ska försöka gå och lägga mig om en timme så man orkar med att gå upp med tuppen...




sjuuukt många på Zumban idag som ni ser ;D

Workshop och möte!

I söndags var det terminens första lilla möte. Vi gick igenom alla möjliga sorters grejer som är viktigt att komma ihåg och ta med sig under terminens gång. Blev en aning stressad med danserna som ska göras, har tre låtar som ska vara ungefär 2.30 långa, och jag har inte ens börjat. 
Så när jag hörde att både jennifer och emma hade börjat med sina danser växte paniken och stressen i mig.
Så direkt när jag kom hem efter mötet så började jag lyssna på låtar riktigt ordentligt och började fundera på hur jag ville ha dem, och allt eftersom fick jag ideér. Började med en utav de lugna danserna och kom en liten bit på vägen, och det känns faktiskt riktigt bra!

Efter cirka 2timmars koreografitänkande och dansande så gick jag och la mig, vilket inte var så himla lätt...
som alla andra kvällar så lyssnade jag på iPoden för att bli riktigt avslappnad men när dom låtarna som jag ska ha till showcompagniet ekade i lurarna så kunde jag inte sova. De ploppade upp steg och ideér som jag var tvungen att skriva upp. Tog låtarna om, om, och om igen och jag skrev upp varje steg som jag ville ha med och detta gjorde att jag inte somnade fören vid halv fyra. haha!

Igår, måndag följde jag med pappa och emelie till karlstad. Emelie skulle nämligen ta bussen tillbaka till örebro eftersom hon börjar skolan snart igen.
Efter att ha lämnat emelie vid stationen åkte vi till lägenheten och kolla läget. Jag hade även fått mitt brev från halebop och har alltså fått mitt nya nummer, känns skitgött att ha abonnemang nu istället för kontantkort faktiskt. Billigt och bra var det också så jag klagar inte :)

Runt klockan 15.00 var det workshop som gällde och denna gång var det James Simonsson som höll i den. Måste säga att den killen kan sin sak, han gör himla roliga danser och koreografier samtidigt som han lägger ner så mycket energi och hela sitt hjärta i de han gör. Beundrar den människan verkligen. :)


foto: Jon Brodén


Det nya året 2010!

För det första... det kunde inte ha firats bättre!
Var hos Josefine med massa partyflickor. Vi åt trerätters, som blev två eftersom vi inte orkade efterrätten. Haha!
Kvällen var så härlig i sig, vi hade lite olika "uppdrag" som nog gjorde hela kvällen, fruktansvärt kul var det i alla fall. Angelica och Elin hade 5-kamp med roliga uppdrag i, Josefine hade fixat fram mycket passande snaps-nyårs-visor som vi sjöng på nästintill hela kvällen och Beatrice höll ett fint tal där man var nära gråten :) m.m.
Efter en stund drog vi vidare till Allmänningen där folk samlades vid tolvslaget.
Blev ett lyckat nyår och en riktigt bra start på det nya året :)

Nytt år, nya möjligheter.
Inga löften, bara målsättningar!
Vilket passar mig bättre :)




RSS 2.0