dansande pojkvän

Haha sitter i johans lägenhet just nu och kollar på Brasilien - Elfie* riktigt bra match. Under tiden spelar vi VM låten som Shakria sjunger "waka waka" om ni har hört den. Det härliga är att Johan kör lite moves som Shakria gör i videon och jag bryter ihop! Visserligen är det inte stora steg hon gör men när självaste Johan kör kan det ju bara bli katastrof!Detta var ju bättre underhållning än fotbollsmatchen!



mys på sjövik

Ungefär vid lunchtid igår var det coachträning som gällde, fick bra tips och saker att tänka på av Sofia som man kanske inte hade tänkt på själv. good stuff!
senare på eftermiddagen åkte vi upp ett jäkla gäng hos sofia i sjövik. Blev omkring 40pers om inte mer men trots det så Sofia bjöd på  massor av mat, glass och massa smarrigt. Hur trevligt som helst var det, kul att samla gänget som ska åka ihop till VM, en riktigt bra idé tycker jag! :)

Lite bilder sen igår:






fler bilder finns på facebook ;)

sjung om studentens lyckliga daaar!

Idag har folkt tagit studenten här i karlstad. Vår klass fick dansa för sundsta/älvkullens studenter och vilket jävla liv det var inne i aulan, hörde knappt musiken! Var riktigt kul faktiskt, trots att vissa grejer var lite halvt jobbiga där ett tag ;P
Efter detta gick jag och linnea ut på karlstadsgator för att kolla på alla fina studenter, och som jag längtar tills jag själv står där! Hoppas detta sista år går fort! Finns ganska mycket jag vill göra efter gymnasiet! Men först är det några härliga veckors sommarlov och fylla 18 som gäller , och sommarlov får man imorgon. Äntligen, dock börjar jag vid halv åtta så det blir att gå upp med tuppen det. usch!

just nu kollar jag på biggest looser, vilket måste vara ett av de bästa tv-programmen jag vet. Speciellt nu i sista programmet när man så se hur alla har förändrats och blivit smalare och mer hälsosamma sen första programmet. Tror jag gillar programmet så mycket eftersom jag själv skulle vilja jobba som personlig tränare och hjälpa andra, vilket jag har fått pröva på lite med linnea ;)

Nej nu ska jag ta och stretcha lite granna, var och träna på gymmet med mor igår och känner mig lite stel i nacken och ryggen, så det behövs! :)

en sommar-dagbok-blogg kanske?

har inte skrivit på år och dar... har inte haft tid eller lust heller, och framför allt: vad ska jag skriva om?
har inte direkt hänt något intressant, bara det gamla vanliga.. träningar, tävlingar, pluggandet, fika på waynes, träffa härliga människor. Ja, de gamla vanliga

men så kom jag på detta att under lovet har jag inget sommarjobb och jag kommer antagligen hitta på massor av saker! (var det tänkt iaf) Så då kan det vara lite kul att ha mitt sista sommarlov nedskrivet som ett minne någonstans eftersom jag inte skriver dagbok direkt. Så, så får de bli, från och med NU!

Igår var vi hemma hos Beatrice i vilket fall, mycket trevligt eftersom de vara var vi 92:or då alla 91:or är på studentresa. Var ett tag sedan de bara var de "gamla gänget" ihop men sicken hääärlig kväll de blev! :)
Spelades lite spel och bara hade de trevligt och sedan vandrade vi vidare emot stan.

När vi närmades oss "centrum" hörde vi ryktes vägen att de spelades live musik på Charlottes och inte vilken musik som helst utan irländskmusik, riktigt svänigt med andra ord! Så där blev vi kvar resten av kvällen.
Härlig sommarkväll och jag ser framemot resten utav sommaren, it's gonna be great!


På Charlottes :)

RSS 2.0