Nyår!

Planeringen innan detta nyår var inte särskilt...planerad. Vi visste inte riktigt vad vi ville göra. Det första man kom att tänka på var att vara vid Times Square under tolvslaget vid det kända Balldrop. Men när man fick reda på att folk stod där redan vi kl.10 på morgonen kändes det lite väääääl jobbigt. 
 
Men sen kom min kära mor med förslaget att vi kunde ju faktiskt vara vid deras hotell och ha lite nyårsfirande. Deras hotell låg precis vid Times Square, Sheraton Hotell, och från deras hotellrumsfönster på 43:e våningen hade de jättefin utsikt över Central Park och då kunde vi se lite fyrverkerier. Plus att vi såg hur jäkla mycket människor det stod vid Times Square och längs med avenyerna. Tydligen så var det nästan 2 miljoner människor där för att försöka se "The big Balldrop". Haha helt stört!
 
Så överlag var nyår ganska lugnt, vi satt och hade det trevligt vid deras hotellrum och efter tolvslaget så försökte vi komma in på en gayklubb men det var alldeles för mycket folk så då bestämde vi för att dra hemåt istället. 
 
Detta nyårsfirandet var ändå väldigt bra och jag var väldigt nöjd över att få fira det med min familj dessutom ;)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0