Vilse i Brooklyn, Harlem och Sarah Jessica Parker

Den här dagen har varit så konstig.
Det hela började att med att vi ringde runt till olika lägenheter...den första lägenheten låg vid St Nicholas Avenue och för att veta säkert så sökte vi på både på google maps o frågade i reception här på hotellet, och då visade sig att det var i Brooklyn. Vi tog, för första gången, tunnelbana till Brooklyn och hittade lägenheten direkt. Efter att ha stått och väntat i nästan 20min förstod vi att de måste vara något fel. Vi ringde snubben igen och då visade sig att VI VAR HEEELT FEL. Vi skulle vara på Manhattan, på Nicholas Avenue. 
Fort som tusan tog vi tunnelbana direkt till Nicholas avenue på Manhattan, utan att tänka vart det egentligen låg...
 
När vi kom fram såg vi förmodligen lite vilsna ut, då kom de fram en afroamerikansk kvinna som frågade "men herregud, vad gör ni här?" Hon förklarade att det var farligt för oss att vara där och att vi borde verkligen inte bo här. West Harlem var tydligen inget bra ställe för oss unga svenskar att bo på, hahaha! Fort som tusan drog vi där ifrån efter att ha kollat på en inrökt lägenhet. UUUUSCHAMEJJEN!
 
Väl tillbaka vid vårt hotellområde så blev de att äta snabbt och sen gå på ett möte med en kvinna som vi tyckte om och som hade en fantastiskt fin lägenhet som vi verkligen ville ha. Men när vi kom dit visade sig att priset hade höjts ÄNNU mer på den lägenheten som redan var alldeles för dyr. Vi fick dock sitta o vänta ett bra tag för hon skulle försöka få ett bättre pris för oss, några hundra dollar billigare kände vi att de fortfarande var alldeles för dyrt. Vi bestämde oss för att gå därifrån, utan lägenhet tyvärr.
 
Besvikna och trötta efter en ganska misslyckad lägenhetsdag, så började vi traska mot gatan där dem spelar in Sex and the City. När vi gick där upptäckte vi att självaste Sarah Jessica Parker bor på gatan innan Carries lägenhetesgata, så vi svängde av och såg att de stod ca 3-4 paparazzis utanför, plus en privatchaufför. Vi förstod att hon faktiskt skulle iväg någonstans, så vi stannade kvar utanför med paparazzis. Så de var vi och dom som stod och väntade utanför.
 
Efter bara någon minut så öppnades dörren och där var hon helt plötsligt, självaste Sarah Jessica Parker, klädd i en långklänning och klackar. De var som taget i en Sex & The City scen, fast på riktigt!! Hon var faktiskt där, vi hörde henne och vi kunde praktiskt taget prata med henne!! Jag som inte är någon kändiskåt människa i vanliga fall blev så lycklig och skakig så jag visste vart jag skulle ta vägen. Så jäkla coolt!
 
Som sagt, det är sånt här som gör att man förstår att man är in The City...
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Vilka är du där med? :)

2012-09-21 @ 08:44:53
Postat av: Anonym

Hahaha, liok mor. Scannar efter kändisar, aaaaaaaaaaaa. Synd om lägenheten. Men det blev väl dyrt...Kram så hörs vi. Skype eller nåt / kram

2012-09-21 @ 09:32:57
Postat av: Anonym

Hörde att ni fått tag lägenhet nu! Skönt. Var rädd om dig o njut av varje sekund! Här regnar det, är grått o kallt. Men lite värmer det att FF just vunnit mot Kil:-) Kram

2012-09-22 @ 17:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0