Chicago & Party in the USA

Under förra veckan har Alex & Helle gått o tjatat om att de hade en överraskning under lördagseftermiddagen och att vi inte skulle ha något planerat under dagen. Gissa vad?
De hade seriöst gått iväg och köpt biljetter till CHICAGO till alla oss!?!? Bara för att de får bo hos oss?
Hur gulligt som helst! (Dock alldeles för mycket kan jag tycka eftersom det bara kul att ha dom här! :))
Musikalen var sjukt bra, en klassiker och väldigt stiligt gjord. Man blir sjukt inspirerad och motiverad att se sånt här alltså!!
 

 
 
Senare på kvällen var det dags för den första utekvällen här i the big apple.
 
Vi tog hit lite klasskamrater från ISVP och Alex & Helle tog hit några av deras kompisar innan vi drog ut. Först var det ett jäkla mas att hitta rätt klubb. Det är ju avenyer, gator, husnummer som ska vara i rätt ordning, annars hamnar man åt helt fel håll märkte vi ;) så vi snurrade runt ett tag innan vi hittade till rätt klubb. Där träffde vi promotern och där var vi inne i typ 5 min innan han bjöd på taxi till nästa klubb som hette Greenhouse. En klubb där tydligen både Rihanna och Chris Brown brukar vara på när dom är här. BAAAH, helt sjukt!
 
Kvällen avslutades vi vårt lille Deli ställe här på hörnet där vi fick gratis pizza slice samtidigt som vi försökte visa för några spanjorer vart Sverige låg. Inte helt lätt då de varken har lärt sig engelska eller lärt sig världsgeografi. Haha! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0