Halloween & Gayklubb

Denna helgen var den sista helgen för våra gäster här i New York.
I fredags drog vi ut på lite Halloween party,vi bjöd hit några franska kompisar från ISVP så drog vi ut tillsammans. Vilken klubb vi kom till vet jag inte riktigt, men det var rätt ok musik och fin takvåning så det var ett bra ställe ändå :)
 
På lördagen var vi lite trötta och hungriga så vi drog till ett ganska coolt ställe som var som taget från Grease filmerna. Det var jukebox, fri påfyllning av dricka och pommes. så det var riiiiiktigt nice ;)
Senare på kvällen var vi bortbjudna på en liten "show" på en jazzklubb, liten men ändå väldigt amerikansk klubb, och lyssnade på två tjejer som sjöng. Jättemysigt!
 
På kvällen fick Alex och Jonte ryck och ville dra iväg till någon klubb. Klockan var liksom 23 på kvällen men det stoppade inte dessa pöjker. Jag, Dessie och Heidi slängde på oss lite av en 80tals outfit som matchade varandra och våra 4dollars kattmasker som vi hade köpt kvällen innan, så var vi redo för Halloween här i New York. Klubben vi gick till var en väldigt populär gayklubb. Ursnygga dragqueens och alla var utklädda eller bara lättklädda. hahaha tydligen är det också en Halloween outfit! 
Gaymänniskorna här är ju heeeelt underbara och så trevliga,
(dock är och har killarna kvinnligare än vad man själv är, haha!)
 
Det var iaf hur kul som helst! Aldrig dansat så mycket under en kväll och mötte så störtsköna människor, plus att vi gick dit nyktra. Så alla ni som tror att man inte kan gå ut nykter, DET KAN MAN VISST! Med rätt inställning och rätta människorna så kan man ha det hur roligt som helst. Det var den roligaste kvällen på länge!  
Dit kommer vi garanterat gå igen och det bästa med hela stället var att de låg bara en gata från vår lägenhet ;)
 
Bilder från i fredags! :)
 
 
 
 
Bilder från lördagen ;P
 
 
Dragsqueens fanns de gott om kan jag lova! haha!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

härligt med så underbara människor...Passar även in på sådana underbara människor. Vilken bra match =))Vem behöver sprit ? Underbart med sån attityd och inställning Love u =))

2012-10-29 @ 15:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0