Smider planer...

Först och främst, grattis mr. alexander på din stora dag! :D Maffigt att fira sin födelsedag i NY dessutom! :)

Onsdagar = dansdagar,
började dagen med modernt och det första som hände var att min rygg krampade loss vilket gjorde att jag plågades resten av lektionen/lektionerna. Det var fruktansvärt! Börjar bli grymt trött på mina ryggproblemen nu... så fort det verkar bli bra igen så kommer det tillbaka! Grrr....får kolla upp ryggen på riktigt snart, hos en specialist eller något. Vill inte vara så begränsad som jag känner mig nu. Improvisationen gick därför riktigt kasst den också. Så över det stora hela gick det rakt åt helvete.

Efter skolan åkte jag direkt till åmål för att ha lite lyrical med Sofia. Denna människa lyckades fixa så att jag får ha en grupp till våren! :D Lycklig!! Ska bli superkul och ser verkligen framemot det! Vill börja nuuu! haha!
Dansträningen gick i vilket fall bättre än vad det hade gjort tidigare under dagen med tanke på ryggen. Fortfarande ont men det krampade inte lika mycket, så det var skönt det... eller jaa.


En rolig grej som jag har att berätta är att jag ska till Göteborg på lördag. Lotta Sinclair ställde frågan om jag vill komma och vara domare under deras dansskolemästerskap för någon vecka sen, vilket jag utan tvivel tackade ja till! Superkul att hon ställde frågan till mig och det ska bli såååå himla roligt!
Tror jag är lite nervös dessutom faktiskt, haha löjlig men sant!
Fast det släpper nog under lördagen, det är ju mest en rolig grej, och erfranhet för min del :)

Nu blir det sängen, upp klockan 05.45 vilket är rena natten för mig dock men det är smällar man får ta. Hoppas på att ryggen har sagt sitt idag och inte stör mig imorgon... har jazz i skolan och street på kvällen och då har jag minsann inte tid för ryggont.

Godnatt på er!
/Sofie


Kommentarer
Postat av: challeballe

KMTI i Karlstad är bra på skador, va jag har hört iallafall. Blev tipsad om det av skolläkarn när jag hade problem med ryggen, men jag fick aldrig tummen ur och kollade upp det.. Dom pysslar med sportskador och rehab och lite sånt smått och gott.

2009-11-25 @ 23:50:48
URL: http://chaasy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0