Hänt under veckan..

Har varit fullt upp nästintill varje dag, och de har hänt lite utav varje faktiskt.

Julafton - torsdag
Vaknade tidigt och åt frukost som bestod av risgrynsgröt och skinkmacka, och jag älskar't! Och jag lyckades få mandeln igen, andra året på raken. Under frukosten delade vi ut de flesta av paketen och sedan åkte vi till Björkbacken och hälsade på Farfar. Efter det så blev det att fixa det mesta och sedan fortsatte julen hos min moster och mina kusiner. Himla mysig och framför allt rolig julafton med en annorlunda och ganska berusad tomte, haha! Fick i alla fall många julklappar vilket tyder på att jag har varit snäll även detta år. Fick mest presentkort, kläder, lite sminkpenslar, bodylotion och annat gott, fast de mesta jag fick var pengar. Vilket behövs till Stockholmshelgen och New york!
Julafton var kanoners!

Juldagen - fredag
Denna dag firades hon Elin Andersson, en himla trevlig kväll med himla bra sällskap. Spelades gamla godingar från de yngre dagarna som t.ex. A-teens, Bubbels och Aqua, vilket gjorde kvällen bara bättre!
Dock var de snöstorm ute(som de har varit de flesta dagarna nu), och eftersom jag fick dras med en ganska berusad pojkvän så gick jag hem strax efter 01.00 för att ta hand om denna pojk ;)
När vi väl kom hem var de dags att säga hejdå och vinka av min kära Linnéa som åkte kl. 02.30 till Landvetter för att sedan åka till Australien och vandra där i cirka 1.5månad. En saknad prick redan efter bara några få dagar...

Sjukhus besök - lördag
Inte mycket sömn eftersom Johan sprang upp och ner för trapporna hela natten för att spy på toaletten, haha väldigt trevligt.
Var väldigt trött under lördagen men tidigt under dagen fick vi reda på att Farfar var dålig och hade åkt ambulans till Karlstad sjukhus p.g.a andningsstopp(heter de så?) och liknande. Så jag, mamma, pappa och Emelie åkte då in och hälsa på och se hur de gick med lilla Farfar. Men så fort vi kom in i rummet förstod vi alla att de var riktigt illa... andningssvårigheter och njuren och levern slutade att fungera. Så det var inte ett roligt besök på sjukhuset kan man väll säga.

Karlstad & Stockholm med bejb - söndag, måndag & tisdag
På söndag kvällen drog jag och johan till Karlstad och myste och kollade på The bodyguard och åt tachos i lägenheten eftersom vi skulle upp tidigt på måndagsmorgonen för att ta tåget till Stockholm för att bo på hotell och shoppa loss :)
När vi kom fram till Centralstation i Sthlm letade vi fort upp hotellet som låg precis vid Sergelstorg och nära till det mesta, både till Gamla stan, Sturegallerian, Gallerian och Pub, så de var riktigt skönt :)
Under hela måndagen gick vi runt, shoppade, åt på restaurant och strosade runt i Gamla stan, skitmysigt!
Dock var det iskallt under både måndagen och tisdagen, så de var lite tråkigt.
Var riktigt roligt och skönt att ha de dagarna tillsammans med Johan, mysigast på länge<3

När vi kom hem till Säffle fick jag dock den dåliga nyheten att Farfar hade gått bort. Känns tungt men ändå en lättnad på något sätt. Som jag har sagt tidigare:
Från människa till en utav de vackraste änglarna - Withalis Ericson.

Nyårsplanering - onsdag - idag
Idag vaknade jag tidigt för att gå till frissan vid tolv-tiden. Och att gå på Säffles gator, som nu mera är ett vinterland, var de sjukaste på länge!! Det var iiiiiiiskallt! Sådär kallt då till och med näshåren fryser sig stela i näsan och man bara väntar på att de ska bildas istappar som hänger ner. Galet!!
Men i alla fall, håret blev riktigt bra... skönt att få bort utväxten. 
Dagen fortsatte på stan för att fixa lite små saker inför imorgondagen och jag mötte även upp Josefin och Josefine för att handla lite mat för middagen också :) Kommer bli riktigt bra tror jag!

Sedan fick jag skjuts hem av Edman, supersnällt verkligen så att man slapp gå i kylan... men smart som jag är hade jag glömt nyckel in till huset... Sofie Ericson blev utelåst. I kylan. Och som jag frös! 
Jag försökte hålla mig varm, men när hela kroppen liksom domna bort så jag greps av panik och ringde Emelie 3 gånger och till slut kom hon och jag var räddad! :D haha!

Senare på kvällen blev de träning och mys med familjen + Jennifer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0